Unibet

5,7 miljoner människor i 100 länder världen över spelar just nu på Unibet, ett företag som har funnits ända sedan 1997. Här erbjuder man kasinospel, skraplotter, slots och så klart också betting. Företaget är svenskt men har som många andra svenska företag sin bas och licens på Malta. All information och alla spel är dock på svenska, så det är inget problem att lära sig att spela här. För att spela på odds, behöver man inte ladda ner någon programvara, utan endast registrera sig som användare.

Unibet har inga butiker eftersom det är Svenska Spel som har monopol på spel i Sverige. Vill man spela här har man länge fått hålla sig till internet. Men tack vare teknikens framsteg kan man sen några år tillbaka betta var man än befinner sig. Man kan nämligen ladda ner en mobilversion av Unibet till sin mobiltelefon, Android, iPhone eller iPad. Denna tillgänglighet gör det ännu lättare att hålla koll på sina satsningar och hänga med när nya möjligheter dyker upp.

Som namnet antyder är Unibet en väldigt bra sajt för den som är sugen på just betting. Här kan man verkligen satsa pengar på allt. Tittar man närmare på till exempel fotboll, så är det svårt att tro sina ögon: det finns närmare 8000 olika spelalternativ att välja på, allt från Allsvenskan till Africa Cup of Nations till EM 2012. Vilket land man än är intresserad av, så finns det troligen här. Men fotboll är så klart inte den enda sporten; här finns nästan alla sporter man kan tänka sig. Friidrott, vintersporter, motorsporter, ja visst, men även sporter som cricket, dart, bordtennis och rugby.

Självklart finns det även en hel del annat än sport att betta på här. Vad sägs om att satsa lite pengar på olika vinnare i Grammy- eller Oscarsgalan i USA? Eller vill man hålla sig närmare hemma, Melodifestivalen. Eller varför inte lettiska bensinpriset eller vädret i Holland? Som sagt: det går verkligen att betta på allt på Unibet.

När det kommer så långt att man bestämt sig för att testa Unibet, så är det bra att veta vad man tjänar på att välja just denna sajt. Här har man en generös välkomstbonus. För odds ligger den på 120 % upp till 1200 kronor på första insättningen.