EttKryssTvå hos Betsson

I oktober 2013 kunde vi för första gången prova på Betssons nya spel EttKryssTvå, som beskrevs vara en av de största nyheterna inom spel på 80 år när den marknadsfördes i media. Denna spelvariant liknar till viss del Stryktipset där vi tippar fotbollsmatcher, men idén om EttKryssTvå var att det skulle finnas en mer modern och rättvis fördelning gällande vinsterna. Oavsett hur många som får mellan tio och tretton rätt så kommer det alltid ge utdelning på EttKryssTvå, till skillnad från släktingens system som baseras på ett poolbaserat system och inte som detta oddsbaserade system.

Utdelning för minst tio rätt

Potten fördelas mer på skicklighet än hur andra spelare valt att tippa, och en glad nyhet är också att vi redan innan spelet sätter igång ser hur mycket en eventuell vinst kan ge från tio rätt och upp. Betsson säger att även tio rätt förtjänar respekt, vilket syftar på att släktingens tretton rätt ger respekt och vinst men det är inte speciellt ofta vi får se utdelning på tio rätt. Jämför vi de båda systemen så har vi bättre utdelningsmöjlighet hos Betsson, vilket torde ge en hel del extra registrerade kunder som vi ser det. Hos konkurrenterna är utdelningen 65 % av alla satsade pengar medan vi har hela 85 % utdelning hos Betsons EttKryssTvå. I och med detta har konkurrenterna fått något att kämpa med om de ska hänga med Betssons EttKryssTvå.

Fördelar med EttKryssTvå

ytterligare en stor fördel med Betssons EttKryssTvå är den livestream som finns, där vi kan följa och se matcher som vi är intresserade av, utan att behöva betala något extra för det. Vi får en insättningsbonus naturligtvis som vi kan utnyttja till vårt spelande samtidigt som vi har ett flertal andra spel att roa oss med hos Betsson. Insättningsbonusen är riktigt bra hos Betsson som just nu dubblar vårt insatta kapital upp till ett tusen kronor. Allt som oftast dyker det också upp andra möjligheter till bonusar som vi kan utnyttja efter vi registrerat oss. Gratispengar är alltid trevligt att få men de kommer med motkrav naturligtvis, precis som hos alla spelsajter. Dessa kallas omsättningskrav och du kan läsa mer om detta på deras webbsida. Vill vi satsa, spela eller göra något annat hos Betsson kan vi göra detta från olika ställen, som mobilen, surfplattor eller datorn – så länge vi har tillgång till internet.

Ser vi krasst på detta så finns där egentligen ingen anledning till att låta bli denna möjlighet om vi gillar att spela på odds, tips eller andra spel, som det för övrigt finns gott om hos Betsson. Det är helt enkelt för bra för att avstå från. Om inte annat sparar vi in pengar på sportkanalen som vi betalar för där hemma och som oftast ändå inte visar alla matcher live utan att vi måste betala för det. Den summan kan vi lika gärna spela för och den kan därtill fördubblas i och med insättningsbonusen. Möjligheterna är många och chanserna stora, lycka till.